Her er du nå:  Hovedside Kjerringøy på Lofottur

Kjerringøy på Lofottur

Årets lofotsesong førr gammalbåta ble en singeltur førr "Kjerringøy". Uvær gjorde at det ikke ble overfart før tirsdag 21. mars, men deretter ble det en sedvanlig flott opplevelse, med godt fiske, god mat og ikke minst trivelig gjensyn med betjeninga på Klatrekafeen. Eneste antydning til møte mellom tradisjonsbåta ble en kort seanse i havneinnløpet i Henningsvær, der "Kjerringøy" fikk oppleve "Lofotr" under fullt seil, på prøvetur før årets VM i skreifiske.


 

Av
Admin   29. mars 2006, kl.15:42

Vidar berg sier at Befolkning og fiskere i Henningsvær i to år har savna fullt oppmøte av flere fembøringer, og setter nå sin lit til neste års lofotfiske. Han håper at flere enn "Kjerringøy" kan ta turen da.

Nå vet vi at Arctandriagjengen er på tur med minst en båt, mens Hildringstimen må være hjemme i år. Imiddlertid er Gratngsgjengen på tur med ei skøyte, og Narvik Kystlags "Ariadne" er også på tur. Ett av turmålene er VM i Skreifiske, og og det foresvever oss at VM fortsatt kan komme til å være ett av de viktige høydepunkene for de forskjellige grupperingenes  Lofotturer.

Kanskje vi bare koordinerer oss bedre til neste år?...


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken