Her er du nå:  Hovedside Vi møtes på Nordskot!

Vi møtes på Nordskot!

Vestfjordseilasen går som vanlig helga rundt månedsskiftet juni/juli - det vil si den 1. juli i år. Også i år skal vi få til en egen tradisjonsbåtregatta fredagen før, og henstiller alle som ønsker å være med på kampen om Kai Lindes vandrefembøringsauskar om å være på plass senest fredags morgen...
 

Av
Admin   06. juni 2006, kl.15:13

I fjor var det Heggvin som stakk av med auskaret for andre år på rad, og vi må gi dem skikkelig konkurranse i år.

Send gjerne en mail til Hildringstimen (adm@hildringstimen.no) og fortell om dere blir med. NB - Dette er ingen påmelding, men bare for å gi oss en ide om hvem som kommer. Vi venter samme oppslutning som før om årene - dvs 10-15 store nordlendinger i all sin skrud. I fjor hadde vi også med Narvik Kystlag firroring, Skjomingen, og oppfordrer også andre båter i samme klasse til å stille - selv om dere ikke sjanser på å være med over Vestfjorden påfølgende dag.

Vi skal også her slå et slag for det fantastiske havrettsbordet som lokalbefolkninga på Nordskot smeller opp med hvert år. Dette sammen med god stemning i pub'en og dans utenfor gjør Nordskot til et av de desidert store treffpunktene i løpet av sesongen.

Vi ses!

Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken