Her er du nå:  Hovedside Samsegling og treff under Hamsunjubileet

Samsegling og treff under Hamsunjubileet

Den 4. august åpner det nye Hamsunsenteret på Hamarøy. Der legges opp til samseiling og kystkulturtreff i forbindelse med dette arrangementet første helga i August.
 

Av
Admin   28. april 2009, kl.09:01

Det tas sikte på å starte arrangementet på Kjerringøy 2. august, med seiling til Grøtøy, hvor vi overnatter, videre til Tranøy 3. Så Presteid 4. august, der vi deltar i åpninga av det nye Hamsunsenteret. I den anledninga arrangeres en liten oppvisningsseilas og kapproing med småbåter på Presteidvika.

Komiteen som skal jobbe med samseilinga og fylle den med spennende innhold er godt i gang med sitt arbeid. Arrangementet foregår i regi av Salten Kultursamarbeid, og turen skal spekkes med spennende kultur - selvfølgelig med Hamsun og båten i sentrum.

Vi kommer tilbake med mer etterhvert som det kommer på plass.

Legge gjerne inn deres kommentarer og meld deres interesse i bloggen under.

Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken

Hamsun av Gunnar N. Halvorsen, gun9co@gmail.com - 13.06.2009
   God dagen. Jeg skal i år seile min båt fra Orkanger til Kabelvåg. Vi skal innom landstevnet på Vega, for deretter å bruke lang tid på Helgeland. Det skal kan hende passe å bli med på deres samseiling fra Kjerringøy til Hamarøy. Min båt er en Nordlandsbåt av type firroing. Bygd i fjor. Gi meg gjerne en tilbakemelding. God bør!
prosjektleder salten kultursamarbeid av Lisbeth Glanfield, kultur@salten.no - 28.06.2009
   Kjempeflott om du vil bli med!! Det blir avseiling fra Kjerringøy 2. august kl. 12.00 Se program for turen på www.kulturisalten.no klikk deg inn på Hamsun i salten vignetten. Der finner du et spennende program som underveis som munner ut i åpningen av Hamsunsenteret 4. august.