Her er du nå:  Hovedside Skutvik med vind i seilene under Hamsundagene på Hamarøy

Skutvik med vind i seilene under Hamsundagene på Hamarøy

Hamsundagene på Hamarøy starter 2. august i år, og varer i hele 10 dager. I år tar båtmiljøet på Skutvik fatt i oppgaven med å lage treff og samseiling for gammelbåtmiljøet lørdag 3. august.
 

Av
Admin   30. april 2002, kl.09:28

Det er Stig B. Christensen, høvedsmann på storåttringen "Ægir", som også er høvedsmann for båtarrangementet på Skutvik. Der blir marked, salgsboder, matservering, barnetime og opptreden med bl.a. Terje Nilsen. Der arrangeres også en "æventur" til Sørdal, som var stedet Polden i Norsk Films filmatisering av Knut Hamsun's August. Denne turen kan enten seiles eller spaseres på gode stier over fjellet, og Agust er selvfølgelig hjemme og skal være vert for besøket. På kvelden blir det kro og jam på Skutvik.

De som øsker flere opplysninger, eller ønsker å melde seg på, kan ta kontakt med Stig B. Christensen  på 757-65801/ 757-70932.

Vi anbefaler også å ta resten av uka i Knut Hamsun's "Æventyrland". I tillegg til det store litteraturseminaret, vil der være konserter med bl.a. Arve Tellefsen, Silje Nergaard, Halvdan Sivertsen og Kaizers Orchestra. Teateroppsetting med "Victoria", og markedsdager flere steder i kommunen.

Flere opplysninger og Hamsundagenes program kan dere finne på www.knuthamsun.no


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken