Her er du nå:  Hovedside Flott artikkel fra nordlandsbåtregatta i Seilmagasinet!

Flott artikkel fra nordlandsbåtregatta i Seilmagasinet!

Seilmagasinet var på plass under årets Vestfjordseilas, og på nordlandsbåtregattaen som ble arrangert dagen før. Resultatet ble en firesiders flott reportasje, hvor hovedfokus i stor grad falt på de store nordlendingene.
 

Av
Admin   19. august 2002, kl.12:38

Det er gledelig at et så seriøst seilermagasin vier "vårt" miljø så stor oppmerksomhet. Slik publisistet forteller folk at tradisjonsbåtmiljøet har mye bredere potensiale enn man tror. Når kappseilasen fokuseres litt, og konkurranseånd vises, kan resultatet på sikt bli at flere får lyst til å prøve.

Dette er minst like mye verdt i form av bevisstgjøring, som den tunge veien med brev og besøk hos kulturhistoriske institusjoner og tiggebrev til det offentlige for hjelp til opprettholdelse av tradisjonsbåtkulturen.

Tusen takk til Seilmagasinet for deres genuine interesse - og måtte dere finne masse lesere blant oss tradisjonsbåtinteresserte, dersom dere stevner videre i denne leia! Vi skal tilgi at dere i presentasjonen av tradisjonsseilerne glømte åttringene Ægir og Hæringen, halvfemtrømmingen Hansteen samt gavl-båten Sigurd. Det var bare fembøringene som var nevnt.


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken