Her er du nå:  Hovedside Stor bryteprosent på Vestfjorden

Stor bryteprosent på Vestfjorden

Det ble bare de to første båtene til mål fembøringsklassen som fikk gleden av god bør til Kabelvåg i år. Dette la imidlertid ikke demping på det gode humøret og gammelbåtfolkets glede av å møtes til marknad i Kabelvåg etter endt seilas.
 

Av
Admin   29. juli 2003, kl.11:34

Stor ære til folket som arrangerer på land og vann. I år spesiell takk til komiteen på land i Kabelvåg som virkelig har vist hvor mållinja bør ligge i Vestfjordseilasen.

Det var Ronald Nicolaisen med Heggvin som vant fembøringsklassen for tredje år på rad med tiden 4.38, Odd Arne Sandberg i Vågar kom inn en knapp time etter med tida 5.31. Tredjeplassen ble Anders Øgsnes og Hildringstimens med 6.16 - da med årenes makt på de siste 10 milene. Thorvald Norsætra i Einar insisterte på seilas til siste nikk, og komm inn på 9.12. De resterende brøt altså. Der var 9 båter i klassen.

I åttringklassen vant Harald Haave med Hæringen, på tida 7.24, mens Spilbak med Karl Kirkesæter rodde seg inn på andre med tida 8.08.

Fantastisk innsats ble vist av Per Johansen, som stilte i åttringklasse med sin 2 1/2-roms spissbåt. Dessverre måtte også han bryte.

Les den komplette resultatlista på http://www.dips.no/bsf/resultat_vf_2003a.htm


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken