Her er du nå:  Hovedside Oppsettingstid

Oppsettingstid

Det settes opp rundt omkring, og vi trekker inn i varmen til kursvirksomhet, prat, og sosiale sammenkomster med lyssbilder og utveksling av sommerens minner...
 

Av
Admin   24. september 2003, kl.12:10

Grytir ble satt opp allerede siste helga i august, mens Velfjordingene brukte ei av de første helgene i september for Heggvin og Einar. På Liland skal Ungsmaløy i hus helga som kommer (27.9). Der har de allede også satt opp firroringsgjesten Ole Enok fra Bleik. Det samme gjorde de på stakken Hos Arctandria. De satte opp Salarøy i snøkov, mens Håløygen får vente til 11. oktober.

Omtrent samtidig skal Hildringstimen i hus i Narvik. Ofoten museum stiller lokomotivstallen som har vært kystlagets aktivitetshus siste året til disposisjon. Der skal Hildringstimen gjennomgå første store overhaling. Da skal all shipolinmalinga fjernes til fordel for skikkelige saker. Vi ser at fuktigheta under den alt for tette malinga bruker lang tid på å tørke, så dette er nok det beste.

Så ser vi fram mot en ny sesong. Vi møtes selvfølgelig til dyst på Nordskot siste helga i juni. Noen skal til Brest litt seinere, og der er utallige små og stor treff rundt om i landsdelen.

I mellomtida kan vi jo møtes og snakkes her på nettet. Jeg er publiserer villig vekk alt nytt som kommer inn fra dere. - Og du kan godt bruke bildearkivet for å dele dine sommerminner med oss andre!

-Anders


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken